12. des. 2010

Herregud Fpu!

Ka faen!

Jeg respekterer Fpu i det meste de gjør og ønsker som regel de lykke til.

Jeg respekterer ikke SU, og ønsker de et helvete på veien mot målet sitt.

Nå derimot sitter jeg med et midlertidlig hat ovenfor Fpu, dette er fordi de ønsker og anmelde SU for de speiler websiden til Wikileaks. Som regel er Fpu det liberale partiet og SU det autoritære partiet. Uheldigvis når det kommer til wikileaks forandrer de roller og blir det motsatte. Håper dette er som mensen for Fpu, og er over om et par dager.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020138

5 kommentarer:

 1. Eg e, og va passe full når eg skreiv detta. Tilgi mine skrivefail og lignende, men jeg regner hovedpunktet er det samme i morgen.

  SvarSlett
 2. virker som folk har peil her, men kan noe forklare meg den dokumentaren på nrk2?.En amerikansk agent ber om tilgivelse(en økonomisk hitt man) Som forklarer hvordan Amerika for land til å stå i gjeld til dem, lurere land som kunne hatt det like bra som vi har det i norge.Er det mulig at vi tilater dette?Er slik det har blitt i irak?at sadan har nekta og samarbeide og sjakelene har mislykket og at de har sendt verdens største her for å få kontroll på ressusene?Flaut at Norge hjelper til vis dette er tilfelle.stå på weaky leaks sanheten må frem.han har jo stått frem og fortalt land om hva han har gjort, bedt om tilgivelse for det som har skjedd(drap av presidenter)og vi støtter usa. jippi.

  SvarSlett
 3. Altså, det er jo klare geopolitiske undertoner i forhold til Irak. Detsom imidlertid var alvorlig i forhold til invasjonen er at USA produserte løgner om masseødleggelsesvåpen og direkte forfalskninger og løgnaktige plansjer, som Colin Powell sto og viste frem i FN(mener det var FN), for å få klarsignal til angrep.

  Etter hvert som løgnene ble avslørt, så tar man selvsagt ikke selvkritikk. Men snur argumentasjonen og får det til å se ut som om man gikk til krig for å sikre frihet og demokrati(som om man kan bombe inn et demokrati). Man driver det jeg mener best kan beskrives som "mass distraction"(oppfunnet av Michael Moore "weapons of mass distraction").

  De flytter hele tiden fokuset, slik at folk skal bli forvirret. Man pøser på med alskens informasjon, styrte lekkasjer og propaganda. Dette gjør alt uklart og folk vil etter hvert få problemer med å huske hva som var utgangspunktet for situasjonen.

  Jeg synes det var utrolig bra med Wikileaks, fordi man fikk en påminnelse og noen solide avsløringer om vestens egne brudd på menneskerettighetene. Det vi kritiserer andre for å gjøre gjør vi også selv. Men allerede nå ser du hvordan de igjen flytter fokuset bort fra seg selv, og sine angivelig alvorlige overtramp, til lille Wikileaks. Assange demoniseres og man forsøker å lage bilde av en farlig person som ødelegger demokratiet(det lille som evt. er igjen av det). Faktum er at han er det beste som har skjedd for ytringsfriheten og demokratiet på flere tiår, men det eks, og slikt skjer visst ikke ustraffet, kan det virke som.ponerte makten bak makten

  SvarSlett
 4. Hm, vet ikke helt hva som skjedde med teksten jeg postet,men den ble ganske uforståelig på slutten der. Ikke husker jeg helt hva jeg opprinnelig skreiv heller :)

  SvarSlett