9. des. 2010

Nå er det på tide Høyre våkner opp asap!

I morgen mitt under oppstyret rundt fredsprisutdelingen vil AP legge fram datalagringsdirektivet. Nå må både høyre og motstanderne av dette overgrepet mot individet våkne opp og stille opp mot datalagring. Vi vet AP er kontrollkåte, kanskje sammen med noen erkekonservative i høyre, ønsker å begrense vår personvern, ovenfor staten, til det minimale. Dette skal vi ikke la skje.

AP prøver å gjemme seg bak oppstyret rundt nobels fredspris. Ikke rart, når de tar opp en svak sak ønsker de ikke miste velgere til de andre partiene. Velgerne først ... det vil si, ikke miste velgerne og holde alt upopulært skjult for almenheten, så langt det lar seg gjøre.

Mange synes kanskje at DLD ikke er det verste krenkingen av personvernet, men husk at det er et steg i feil retning. Husk wikileaks i evig fremtid, hemlige dokumenter sliter med holdes hemlige. Direktivet er steg mot politistaten, som vi ikke ønsker velkommen! Spre ordet om morgendagens vedtak om DLD la politikerne vite hvor folket står!

vg, vg

Siv svinger visstnok pisken, håper Jern-Erna også tar grep.

1 kommentar:

 1. Dette er globaliseringens pris. Til alle blåøyde som fortsatt tror at EU og EØS er et frihandels-samarbeid.

  Datalagringsdirektivet handler ikke om folks sikkerhet, men om å overvåke og kontrollere folks privatliv. Folk må slutte å tro at våre politikere er redd for EU. De kjemper med nebb og klør for å få oss inn i dette fascistiske systemet, nettopp fordi det gir dem økt makt og innflytelse!

  Linker ved en artikkel fra tidligere i år hvor tidligere UD ansatt Synnøve Fjellbakk Taftø forteller om Norges innmelding i EØS i 94.

  http://norgespartiet.no/component/content/article/167-utenriksministeren-globalistenes-fremste-agent.html

  For denne artikkelen ble hun tvangsinnlagt på en psykiatrisk klinikk i Nord-Norge. Ja hun er Norges svar på Liu Xiaobo. En politisk fange i Norge!

  Norge må ut av EØS. Globalisering fører kun til økt makt hos politikerne og den finansielle makteliten. Gjennom hele historien har maktkonsentrasjon hos en maktelite ført til maktmisbruk og til et korrupt og fascistisk samfunn.

  Til de som fortsatt tror dette er konspirasjonsteorier, så bemerk dere arrestasjonen av Julian Assange i Wikileaks. Denne arrestasjonen er ikke utført av Nord-Koreanske eller kinesiske politikere, men av vestlige politikere og maktelite! Vestlige politikere som til og med har truet med å få ham snikmyrdet!

  Ved neste valg. Forstå at dette ikke dreier seg om kapitalisme eller kommunisme (høyre/venstre), som bare er ideologier, kun skapt for å gi oss en illusjon om at vi har et demokrati. Ideologier er det nærmeste du kommer en religion uten å trekke inn en gud!

  Verden dreier seg kort og greit om makt og penger. Politikere og makteliten ønsker økt makt og kontroll. Derfor globaliseres verden. Globaliseringen fører til en maktkonsentrasjon som gir politikerne og makteliten økt makt, samtidig som vi som befolkning fratas våre demokratiske rettigheter.

  Derfor må vi fremover nå jobbe knallhardt for å få motarbeidet globaliseringen, og få Norge snarest ut av EØS/EU/Schengen. Friheten må vi kjempe for. Ved neste valg: Få frem partier som har en klar agenda om å få stoppet globaliseringen og få Norge meldt ut av EØS/EU. Glem AP, Høyre, Frp m./flere som jobber for globaliseringen.

  Sjekk her hva partiet Demokratene skriver om EU/EØS.

  http://www.demokratene.no/2010/11/eu-er-langt-ifra-noe-demokrati/

  Få stoppet galskapen nå!

  jse

  SvarSlett