21. nov. 2010

Breaking news, Paven tillater kondomer!

Bare måneder etter paven på ny fordømte kondomer i egen person, har han forandre mening! Millioner på millioner dør, eller har nedsatt levekvalitet på grunn av aids. I tiår har forskere ment at den eneste måten å stanse epidemien på er ved hjelp av kondomer, men paven har nektet for at kondomer kan ha noen positiv effekt, faktisk i flere tilfeller kan det har negativ effekt, og kan føre til mer aids.

Den katolske kirkes holdninger mot aids har vært horribel og tragisk i de afrikanske landene hvor den katolske kirke har meget stor innflytelse. Når hjelpeorganisasjoner o.l. prøver å bekjempe aids med å gi ut gratis kondomer, er skepsis meget stor, takket være den katolske kirke. Organisasjonene finner ikke personer som vil ta i mot kondomer, og andre ganger blir de regelrett motarbeidet.

Katolske syn på sex er at det alltid skal utføres med mål om å blir gravid, og ingen form for kunstig prevensjons midler kan brukes, ettersom det går mot "guds vilje", derfor er prevensjon mot guds vilje. Ettersom dette er tankegangen til den katolske kirke, er denne ukens nye konklusjon om at kondomer kan brukes, men ikke for prevensjon. Om sex skal kun brukes for å få barn, men man kan bruke sex for å beskytte mot sykdommer .... tror ikke det trengs en forklaring på deres mangel av logikk. Har uansett relativt lite å si, da det er et stort steg i riktig retning, det kan kanskje kan hjelpe tusenvis eller millioner til et mye bedre liv, eller å i det hele tatt ha et liv.

Islam kritiseres for å drepe uskyldige og være en til dels voldelig religion, i hovedsak fra kristne. Etter min mening visner tallet islam direkte eller indirekte dreper i forhold til hva kristne gjør. Du har sikkert hørt noe som ligner på "de katolske forhold til kondomer har drept millioner", og det har de, iallefall, ikke langt i fra. En dag vil dere kanskje innse dette. I en kamp om verdens ondeste religioner ville Kristendommen vunnet over Islam, lett, men kanskje det forandrer seg nå.

Om du ser i USA kan også protestanter være skyld i unødvendige kjønnssykdommer. I USA har de religiøse kommet med et "renhets løfte", hvor du lover å være en jomfru til du inngår gifter deg. Siden dette kom i starten av 90 -tallet har resultatene kommet. Man ser at debut alderen er omtrent samtidig som de som ikke har lovet noe som helst. Den største forskjellen på de med og uten løfte  er om de bruker kondom eller ikke under samleiet. For de fleste burde dette vær noe å tenke på, men ikke for de kristne i USA, løftene fortsetter, og de prøver intenst å verve nye.

Gjennom tidene har ateisme aldri drept, skadet eller senket livskvaliteten på mennesker. Gjennom tidene har religion og holdningene som følger med drept, skadet og sunket livskvaliteten til flere mennesker enn du kan forestille deg. Kanskje noe å tenke på? Er uansett stolt over paven : )

vg, vl

3 kommentarer:

 1. Kan denne gamle anakronismen holde kjeften sin og la menneskers seksualitet være slik Naturen har ment! Ufyseligheten selv kan bare pensjonere seg fortest mulig- og la være å PLAGE ANDRE.

  SvarSlett
 2. Undersøkelser har faktisk vist at Paven hadde rett. Les f. eks. her: http://www.verdidebatt.no/eandvik/

  Hvor godt de hadde det i det ateistiske Sovjet er også et tema man kan diskutere.

  SvarSlett
 3. 21:21 Korrelasjon er ikke det samme som årsakssammenheng. Aids har økt nesten uten stopp sør for sahara, at et økt salg av kondomer skal gi umiddelbar stans er virklighetsfjernt å tro. Å komme til konklusjonen at kondomer ikke virker å konkuludere med at paven hadde rett, at kondomer er negativt for å bekjempe aids grenser til galskap.

  SvarSlett