6. okt. 2010

Et grovt overgrep mot ytringsfriheten!

Leser i VG i dag at en franskmann er siktet for å brenne å tisse på koranen. Etter min mening er det å gå langt over streken! Selv hadde jeg ikke spart en dråpe urin for å redde koranen. Fra spøk til alvor vil jeg kalle dette et perfekt eksempel på å gå litt for langt. Det er meget krenkende og meget tankeløst, hva oppnår du, men det betyr ikke at han ikke får lov.

Det å sikte han for å brenne å tisse på koranen er som å si at ytringsfriheten betyr ikke noe. Ytringsfriheten betyr at man kan vise sin avsky mot noe så avskyelig man bare vil. Brenn koranen, brenn bibelen og brenn det norske flagg du kan gjerne tisse på det også. Det er fullstendig lovlig, og beskyttet under grunnprinsippene i det åpne og fire vestlige samfunn.

I vg står det at han er dømt for å oppforde til hatkriminalitet, å brenne en koran er ikke å oppfordre til hatkriminalitet. Tidligere skrev jeg et inlegg kalt "Every day is draw a Muhammed day", i kommentarfeltet der var det en som skrev "Then everyday will be.. blow a American,danish or norwegian day ...", det kan kalles å oppfordre til Hatkriminalitet.

2 kommentarer:

  1. han burde blitt hengt,for er kun hat,og skapslike mennsker hat fører til vold,

    SvarSlett
  2. Han driver selv med ikke voldelig protest, hvordan i helvete kan du rettferdiggjøre å henge han?

    SvarSlett