5. nov. 2010

Grunnen til ventetider ved legevakten.

Hanne Bjurstrøm er sykemeldt to uker for å vente på utredelse. Trodde de fleste gikk på jobb mens de ventet på svar på hva som feiler dem, men ikke arbeiderpartiet, de vet grunnen til hvorfor ventetidene var skapt. Alle I arbeid ... eller kanskje på sykelønn, men det er jo det samme.


vg

13 kommentarer:

 1. skal ikke mye til før våre statlig ansatte sykemelder seg. vi som er selvstendig næringsdrivende kan neppe sykemelde oss pga svimmelhet. men sånn er sosialdemokratiet - det lønner seg å jobbe i staten, det lønner seg ikke å forsøke å skape noe på egen hånd.

  SvarSlett
 2. Haha! De er så tander de balleløse folkene som seiler SS Norge. Med engang de møter motgang så drar de og skaffer seg sykemelding. Samme med Knut Storberget.

  SvarSlett
 3. Kjære Bjurstrøm dette var leit å høre.

  I den situasjonen du nå har kommet i er det viktig å ta kontakt med NAV og få gode råd.

  http://www.nav.no/Helse/Arbeid+og+psykisk+helse/252720.cms

  SvarSlett
 4. Bjurstrøm, kanskje du får et par dager ekstra sykemelding mens du venter på at nav skal gjøre nok papirarbeid for å evaluere din situasjon.

  SvarSlett
 5. Vi kunne sykemeldt mange av de som sitter på de forskjellige poster,for så og leid inn folk som vet og drive butikk på størelse a/s norge!
  De måtte nok hatt en del mer i honorar men de hadde nok klart og rette opp en del av organisering i norge.
  Det hadde kostet arb.plasser men på sikt så trur jeg dette kunne vært en bra løsning,tror nå jeg?
  Og disse ARBEIDERNE ville kansje ikke brydd seg så mye om politikk.men etikk!
  Og om dem kom fra india -tyskland -eller ja hvor som helst i verden hadde ikke betydd noe som helst!
  En aldri så liten revulosjon.(dette er en tanke,som er mulig!)

  SvarSlett
 6. Ikke vær for kjappe med kommentarene.
  Jeg har vært svimmel i snart 2 år, og havnet i NAV-uføret.

  Jeg har jobba fra jeg var 14 år, (og er over 50 nå) og det lengste jeg har vært sykemeldt før, har vært 3 uker p.g.a. ribbeinsbrudd.
  Jeg har alltid vært stolt av å kunne arbeide, og blir rastløs når jeg ikke kan "henge fingrene" i noe.

  Hvis hun har fått samme svimmelheten som jeg har, bør hun absolutt være sykemeldt mer enn 14 dager. Jeg var så dum å gå tilbake på arbeid etter 3 uker, fordi jeg følte meg litt bedre, og hadde innstillingen at jeg kunne jo gjøre jobben min selv om jeg var LITT svimmel.

  Det er antagelig noe av det dummeste jeg har gjort i hele mitt liv. 4 - 5 dager etter jeg begynte å jobbe igjen, slo svimmelheten skikkelig tilbake.

  Fra å være LITT svimmel, ble jeg plutselig j**** svimmel. Jeg ravet som enn full mann når jeg prøvede å gå. Jeg fikk synsforstyrrelser, og bilder som "hang igjen". Skulle f.eks. over gata, så til høyre, klart, så til venstre, klart, så til høyre igjen, klart, begynte å gå, og så skriker det i bremser. Blunket 2 ganger, og så var det ikke klart fra høyre alikevel. Bilen stoppet 30cm fra beina mine. Dukket liksom opp av tomme intet, fordi bildet av klar gate "hang igjen".

  Jeg trodde også det var noe galt med TV'en, fordi plutselig stoppet bildet, men lyden fortsatte. Og så plutselig var bildet et godt stykke fremover i filmen.
  Men de 2 andre som så filmen sammen med meg, så ikke noe til at bildet stoppet. Det var rett og slett bare bildet som "hang igjen" for meg.
  Dette og lignende, skjedde flere ganger.

  I tillegg blir jeg kvalm, uvel og veldig trett.
  Men det hadde vel hvem som helst blitt dersom hele verden var som å kjøre berg- og dalbane hele tiden hele døgnet.

  Jeg var altså "drita full" i flere uker, hadde synsforstyrrelser, kvalme og konsentrasjonsproblemer, og uten å ha drukket en dråpe alkohol.

  DET FINE med at Bjurstrøm nå har fått dette, er at en høyt på strå i Arbeidsdepartementet kan se at selv om blodprøver og annet ikke viser at man er syk, og selv om det ikke synes utenpå en, så kan man faktisk være for syk til å jobbe.

  Og kanskje er jeg så heldig at hun også havner i mølja hos NAV. Så kan hun også få se hvordan folk må slite med dem, samtidig som de må slite med sykdommen sin.

  SvarSlett
 7. Jeg forventer at sykemeldingsstatistikk for Stortinget og Regjeringen legges ut på nettet og oppdateres daglig. Det må da være viktig for hele samfunnet å vite. Jeg skulle også gjerne ha vist når og hvor de promper, nyser og hoster

  SvarSlett
 8. jeg trodde hun var svimmel helt siden første gang jeg så henne i et intervju på TV.Kanskje hun har blitt svimlere.

  SvarSlett
 9. svimmel kan være symptom på noe alvorligere, men jeg har ALDRI hørt om noen som tar seg to uker fri for å vente på utredelse.

  SvarSlett
 10. Jeg har Menieres sykdom, men jeg jobber da for det! Men vi kan vel ikke vente at en fra AP skal jobbe, selv om de alltid hyler opp om hvilken velsignelse arbeid er!

  SvarSlett
 11. 14 dager fri pga svimmelhet. Burde hun ikke gå til sin sjef å legge ut om problemet sitt, og få litt mer tilrettelagte oppgaver?

  SvarSlett
 12. Enig med Anonym (20:26). Hun har aldri virket videre klar!

  SvarSlett
 13. Vi tar svimmelheten til Bjurstrøm på alvor, men
  som alle oss andre har hun vel en restarbeidsevne
  som burde vært utnyttet. Det er jo faktisk hennes
  eget departement, som går så inn for arbeidslinjen. Det burde da ikke være forskjell ?

  SvarSlett