6. sep. 2010

Bokbrenning

Amerikanske kristne tar opp en god gammel kristen tradisjon, kalt bokbrenning. Ekstremt populær i middelalderen. Det ble brukt for å sette kjepper i hjulene på vitenskapen. Det var meget effektivt, spesielt om de brukte sammen med henrettelser. Det har vi også sett eksempler på under nasjonalsosialistenes styre i 1933.

I dag derimot ville jeg ikke anbefalt bokbrenning som et alternativ til å fjerne informasjonen. Grunnen til det, er at det er for mange kopier og for kjappe trykkerier. det kan også ha en negativ effekt. Det er to scenarioer jeg ser for meg

Det kan skape blest rundt Koranen, som kan gjøre at folk faktisk leser den, det er positivt. Grunnen til det er at hvis folk leser Koranen, kan de bli omvendt. Dette er fordi det står like mye latterlig og absurd i Koranen som det står i bibelen.

De kan gjøre moderate muslimer sinna, og gjøre de mer muslimske. Dette kan være positivt for fundamentalistiske muslimer. For oss i vesten kan det derimot være negativt. Du vet, det er noe sånn terrorist greier noen av den driver på med.

Jeg har også noen seriøse argumenter.
1. Du støtter muslimer ved å kjøpe boken
2. Om du først skal fornærme noen, gjør det skikkelig. Den "korrekte" måten for en muslim å kvitte seg med en Koran, er ved å brenne den. Man skulle revet opp side for side, mens man leste de sykeste versene fra koranen, og hevet dem ut en grise farm. Så skulle man tatt en hund og fått han til å drite på et bilde av muhammed. Da har du fornærmet dem! (anbefales ikke)

Men for all del, mye bedre å protestere med å brenne bøker enn å fly inn i bygninger.

Hadde det ikke vært for denne saken hadde nok Vårt Land vært tomt for nyheter,

51 kommentarer:

 1. Jeg tror det er uklokt å brenne Koranen.Dessuten er den noe som er hellig for andre,og det bør respekteres.Dessuten kan det sette vestlige soldaters liv i fare og også folks liv lokalt.Se bare på reaksjonene etter den danske karikaturtegningen og på uttalelsene fras Geert Wilders...

  SvarSlett
 2. Når muslimer brenner amerikanske flagg, må de regne med å få noe tilbake. Å brenne et afghansk flagg etc. vil ikke ha den samme virkning fordi en muslim har ikke den samme nasjonale følelsen som de vet vi vestlige har.

  Så de vet hvor de skal "trykke" for å den virkning de vil oppnå. Når vesten svarer blir det rasisme og annet fra dem. Jeg velger å se på bokbrenning som et greit svar til drapstrusler etc.

  SvarSlett
 3. Det er feil det dere gjør, dere tjener ingenting å brenne koranen dessuten de fleste muslimer kan koranen utenatt. skal dere drepe dem også

  SvarSlett
 4. jeg mener usa skal ikke tillate noe koran brenning for det kommer helt sikker til og sette deres eget liv i fare ,,og jeg lover meg selv her og nå om og ikke felle et eneste tår for amerikanske liv neste gang det smeller der !!!

  SvarSlett
 5. Jeg mener alle muslimske stater ikke skal tillate brenning av vestlige flagg, terorangrep og trusler om terror og drap. Samtidig følger jeg gjerne opp tråden med å IKKE vise sympati med palestinere i "nød", pakistanere som drukner og somaliere og andre muslimer som dør eller lever i nød, og barn som vokser opp uten foreldre på grunn av krig.

  Jeg setter heller alt dette i et universielt perspektiv og legger realismen til grunn for min antagelse om at før eller senere kommer vesten og den arabiske verden til å brake sammen for fullt, og da er det vel bedre for min og vestens del om det drukner flest mulig pakistaere nå, slik at hæren deres vil være mindre når det smeller.

  Er det slik man skal tenke?

  SvarSlett
 6. Nordmenn brant Tyske flagg etter andre verdenskrig lurer på hvorfor???

  Kanskje de var sure på noe ikke vet jeg.

  Kanskje Afganere er lei av krig og blir lett provosert av ting de kansje ikke hadde blitt viss de hadde levd i lusksus.

  Den dagen normenn blir fattige igjen så kommer det ikke til å bli mye for vi blir povosert av en bagatell også.

  SvarSlett
 7. Hva tjener man hvis man brenner koranen. Jo krig og at muslimer blir rasende. da vet jeg ikke hva som skjer det kommer sikkert til å skjen noe som var verre enn 11 septemper

  SvarSlett
 8. OK, menneskeverd ? Hvem er mer verdt her ? Muslimer eller andre ? Kan de mene at de kan flytte til vesten, for å så diktere hva vi kan si og gjøre ?

  Se hva de gjør med andre troende, les Fatwa Online og søk på non-muslims friendship alchohol og dere vil få et sjokk etterhvert som dere leser.

  Så glem det, Heinrich Himmler og Stor-muftien av Jerusalem var venner. Stor-Muftien hadde fast hotellrom i Berlin og sa at Nazi-Tyskland var bra for Islam (Jødeutryddelsen). Han var med på å skape Muslim-SS på Balkan ! Og fikk selv stoppet "lekkasjen" av jøder til Tyrkia.

  Så når amerikanerne skal brenne litt, må man se seg tilbake for å se om det er greit å gjøre dette. For meg er det OK.

  SvarSlett
 9. Det er klart og tydlig vist at 11. september var en "inside job". Verste av alt de såkalte "vestlige land" gjør ikke en shitt med det. http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM (Loose Change 2nd Edition). Hvordan kan det ha seg at noen hule mennesker kommer fra afghanistan til Usa, som har en av verdens strengeste sikkerhetskontroll etc og kaprer noen fly og krasjer midt opp i 2 tårn i tillegg pentagon. Enten så er dere hjernvasket hardt eller så er dere alt for glade i amerikanere, så glade at dere er dems tjenere.

  Våkn Opp.. Å brenne koranen vil ikke være til noe fornuft. Heller les den og se hva som står i koranen i riktig sammenheng.

  SvarSlett
 10. http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM

  Han som lagde dette innlegget, du er en jævla tulling. Idiot

  SvarSlett
 11. Hvorfor kaller du al Qaida en gjeng hule mennesker? Og hvorfor tror du de ikke klarer det? det er faen meg ikke vanskelig å komme på flyet med noe til å true kapteinen med. Før låste ikke kapteinen døren inn til cockpiten en gang.

  Nei jeg elsker ikke alle Amerikanere, jeg tror (utrolig nok) at amerikanere er individer. Det jeg ikke skjønner er om vi elsker eller hater USA har noe med om vi tror på "inside job" teorien eller ikke.

  For deg derimot ser det ut som en som hater USA må hate aller amerikanere, og han må tro på konspirasjonsteoriene. Heldigvis er også muslimer individer og alle er ikke like som deg.

  Har lest noen deler av koranen i riktig sammenheng. Er ikke imponert du!

  SvarSlett
 12. "Fornærmelse mot den hellige Koranen" Den er ikke hellig for meg, Bibelen er det og kristne blir ikke akkurat behandlet bra

  I "Patetistan" må kovertere til Islam for å få hjelp !

  Søk gjerne på fatwa online med non-muslims + andre ord så vil dere forstå.

  SvarSlett
 13. hat avler hat. muslimer brenner aldri biblen. de respekterer kristne og deres bibel.jeg er muslim,og vet slike idiotiske påfunn,lurer dem selv. det vil føre til vi muslimer vil samle oss. alle i afg veit osama ikke sto bak 9-11,derfor usa nato sliter i afg,jeg er imot terror,uansett det er fra usa eller muslimer. men brenner de koranen,så synes jeg ikke synd på blekfisene,om de blir grillet i eget land. norske soldater bør heller ikke føle seg trygge. redd det kan smelle i norge også,hvis de ikke slutter å fornærme muslimene.
  og til bloggeren: slike som deg skaper hat. du må være max 14år.og med stefar som gir deg godteri hver dag haha...

  SvarSlett
 14. de vil aldri brenne koranen, for på andre siden brenner vestlige soldater på bålet. de tør ikke brenne!!!!

  SvarSlett
 15. Det er teit å stupe ned til jernalder tankegangen til muslimene.
  La dem skrike og hyle så mye de vil mens de brenner hjemmelaget flagg og dukker i vestlige klær alt dem orker.

  Det beste er å stenge grensen for alle hulefolkene og la dem sprenge hverandre i lufta slik de pleier så kan vi forsette i vårt eget århundre her i vesten.

  På en annen side ville jeg likt å se en hel haug med islamske duppedingser brenne. Bare for skadefrydens skyld.

  SvarSlett
 16. hei til dere som er viten og kanskje ikke fullt så vitende..
  angående brenning av en hellig bok er ikke akkurat en klok måte å løse en konflikt på.de setter ikke akkurat seg selv i riktig og safe side,og ikke minst sinde egne som kriger i andre land.jeg selv er en muslimer og har alltid hatt ønsker om å diskutere med sånne idioter som tror at det å sprenge seg eller teorisere er en måte å løse konflikter på,men dessverre er det fullstendig feil..det setter bare mer faenskap her i verden,og ikke minst ødlegger for andre rundt seg,men de bryr seg ikke.og en annen ting ska dere oxo vite,at 90 prosent av faenskapen er media,la meg ta et godt eksempel her: det var en tid det var snakk om at kvinner med minioritets bagrunn som ønsket å jobbe innen for politibranjen øsnket å bruke hijab..media gjør ikke akkurat rett i å interviuet sånne som Krekar eller andre ekstremister,hvorfor ikke interviuet slike som har bodd her en stund,har vett i huet,er stabile,og ikke minst som holder avstand til teror?jo for da vet media at de ikke tjener noe på det.så la meg si det slik:selv om jeg er muslim så tar jeg den rettferdige siden,jeg er imot krig og faenskap og jeg tror aldri at man vinner ved å krige,terorisere,provosere eller brenne koranen,bibelen osv..men det går an å se på hele konseptet,Usa har gjort mye drit som de ikke skulle ha gjort.de angrep Irak uten å få FN"s godskjennelse,og hvis dere husker BLIX,svenske våpeninspektøren:han sa ifra seg jobben da han beviste at det ikke fantes kjemisk våpen i irak og at usa ville angrepe likevel,men vesten slikket usa i balla og lot dem angripe likevel,spania og england var de første landene som sendte soldater,men spørsmålet er hvorfor angrep usa Irak, jo det ska jeg si deg: USa vil gå tom for olje om ikke lenge,det er snakk om 20-30 år maks,Irak har det som trengs,og usa visste at de ville ha aldri fått en avtale så lenge saddam hadde makten,derfor utryddet dem han.men det dem ikke tenkte på var alt det faenskapet de har skapt til nå og hva som skjer fremover.angrepene i usa var planlagt,uten tvil,Du som påstår at cockpit døra var åpen i gamle dager: ja den var dem,men hvordan er det mulig at 4 fly blir kapret uten at noen av dem setter en 7500/7700 koden på transpondern noe som betyr kapring/emergency,og i følge amerikanere så krasjet ene flyet utenfor pentagon,men de fant aldri en eneste flybit/skrog/deler utenfor pentagon,men de mente alt brant opp på grunn av fuelen/drivstoffet..de mente at de fant en bag som tilhørte Mohammed Atta som var med i første flyet som traff første tårnet,og bagen var med i flyet,og inni bagen fant dem en koran,flymanual og testamentet,..det dummeste jeg har hørt hittil...først og fremst var det mer enn 30.000 liter med drivstoff i flyet og hvorfor brant ikke akkurat den bagen,og hvorfor ta med deg testamentet ditt hvis du vet at du ska ta livet av deg og flere andre.og for det tredje hvordan er det mulig at dem fant både mohammed atta sin bag og en annen kaprer"s pass like hel..helt utrolig..så les litt før dere skriver hva som er galt og rett.og dette sier jeg ikke for å provosere noen der ute,jeg vil bare at folk ska slutte å dømme..jeg dømmer ikke amerikanere,husk at jeg har vært der 4-5 ganger og jeg elsker folket,men det er den forbanna politikken som ødlegger og gjernvasker oss andre..håper at dere slutter å dømmer og heller ser helheten..

  SvarSlett
 17. "USa vil gå tom for olje om ikke lenge,det er snakk om 20-30 år maks,Irak har det som trengs,og usa visste at de ville ha aldri fått en avtale så lenge saddam hadde makten"


  feil, feil og atter feil...Penger på hans private konto fikk oljen til å flyte som vann...

  Og til dagens emne...Burn, baby, burn---

  Hilsen
  Jan Thomas

  SvarSlett
 18. jaja vi ser jo resultatet av hva Usa gjorde i Irak og hvor langt de kom med det,men men du kan godt være uenig i det jeg skriver Jan Thomas,og jeg forventer ikke at du eller alle dere ute ska være enige,men i følge Usa og andre land så produserer Iran biovåpen,men hvorfor tør dem ikke angripe Iran hvis de er så imot biovåpen?lukk opp øya og se realitity..jeg sier enda engang alt er snakk om penger og makt,,ikke en shitt annet.men vi mennesker dømmer ut ifra hva vi får i media,men der har vi oxo feilen..

  SvarSlett
 19. vær så god og brenn koranen og gjør muslimer sure!! der ber om å dø selv!! der ber om at dere skal dø bikkjer jævla hore hele gjengen!! med allahs vilje så skal ikke bare usa men alle jødene dø som brenner koranen skal dø bikkjer!!!

  SvarSlett
 20. om dere brenner koranen så brenner dere, dere selv levende!!

  SvarSlett
 21. For min del kan alle tørke seg med den boken de vil, men på en annen side helst koranen. For et snyltenede folkeslag!!! Oppfører seg som idioter og går kledd i onepiece`n fra helvete! Alle muslimer og annet møkk burde dra dit de kom fra! Dra vi vil ikke ha dere her...
  Håper de brenner den jævla blekka og tegner enda finer tegninger av den grisen.
  For min egen del kunne alle tatt sine bibler og koraner og skyvi dem et visst sted! Kristene og andre troende i det hele tatt er jernevaskede svin! Hadde det ikke vært religion hadde det faen meg ikke vært krig heller!!!

  SvarSlett
 22. Ikke vanskelig å se hvem som er muslimer her på bloggen.. di fleste av dem virker hjernevasket. Dere sier dere aldri brenner bibelen.. vel, det har jeg sett at dere har gjort her i Norge. Dere brenner flagg, dreper uskyldige mennesker med selvmordsbombere osv osv. Å i mine øyner så startet dere dette selv. Dere startet med 9/11. At dere ble angrepet etter dette er ikke rart.

  Så akkurat en dokumentar om noen muslimske ungdommer som ble tatt for å skulle sprenge bomber i store byer i Canada og England. Ekstremister av dimensjoner.. Men der var deler av dokumentaren som gikk på NRK2 som var latterlig. Foreldrene til disse ungdommene påsto at det fantes ikke noe vondt i disse ungdommene.. Dem trodde ikke at barna deres hadde gjort dette!! Selv bevisene der vi kunne høre lyd og filmopptak med disse personene der dem planlegger bombingen så trodde ikke foreldrene dette..
  Den dokumentaren forteller meg at Islam og muslimer er hjernedøde idioter som fortjener det som vil skje med dem!

  SvarSlett
 23. LoL - alltid en eller annen uvitende tulling som henger seg på konspirasjonsteorier som "inside"job.. osv. Sannheten er at man tror det man VIL tro på.. det er vel Islam det beste bevis på. I tillegg til dokumentasjon på menneskelig idioti. På den annen side er det vel ingen psykisk friske "muslimer" som har noen reell tro. Det er jo den svake troen som trenger å forsvare seg...

  SvarSlett
 24. de brenner jo flagg og alle mulige ting og finner på faenskap,
  mens vi ikke får brenne en kopi av ei bok som omhandler deres tro, Hårsåre mennesker altså

  SvarSlett
 25. La en ting være sikkert... Jeg missliker dere Muslimer, jeg liker dere ikke i det hele tatt.
  Jeg liker ikke måten viruset dere sprer boltrer seg i Norge.. Ja, i hele verden faktisk.
  Hvordan dere yngler frem 8-10 barn, og melker de "rike" samfunnene for alt de har.
  Jeg missliker lukten deres, utseendet deres, troen deres, ja, ALT.

  Men.. Ville jeg svart JA på ett spørsmål om utryddelse, drap, bombing eller annet styggedom?
  N.E.I!

  Det jeg ønsker, er at vi holder oss for oss selv, i våre egne land, i våre egne samfunn.

  JA, jeg er enig i at USA og alle andre land burde Get the Hell out.
  JA, Norge og alle andre EU land like så.
  Men da burde dere jaggu også komme dere ut av våre`s samfunn også.

  For en ting jeg ikke MAKTER å forstå når det gjelder Muslimer, er hvordan dere orker i å bo og leve i ett vestlig samfunn når dere hater det så intenst at dere vil drepe uskyldige for å vise det.
  Hvorfor flytter dere heller ikke til Saudi, eller andre steder hvor Islam og deres gud står som høyeste leder?

  Kan det være, surrealistisk nok, penger det står på?
  Dere veit dere vil ha det godt i samfunnet vårt, ja tilogmed i Satan selv: USA(hvor det lever, i følge dem selv, 7millioner av dere)
  Der yngler og lever dere godt, samtidig som USA kjemper for harde livet i mot "de slemme" i deres egne land.

  Ja, da er "Det grådige USA" som bare vil ha Olja deres virkelig den onde her.


  Nei. Do us a Favor, flytt til deres egne samfunn.
  Det hadde vært best for Norge, ja Verden.
  Men jeg vil dere ikke til livs, absolutt ikke.

  SvarSlett
 26. "vær så god og brenn koranen og gjør muslimer sure!! der ber om å dø selv!! der ber om at dere skal dø bikkjer jævla hore hele gjengen!! med allahs vilje så skal ikke bare usa men alle jødene dø som brenner koranen skal dø bikkjer!!! "
  Du er en av de som jeg misliker, du er grunnen til at muslimer blir hatet over hele verden, du er grunnen til at den muslimske tro blir sett ned på.
  Sa ikke gud 'vend det andre kinn', men det dere gjør er å slå til den personen, vold avler vold.
  Trodde dere var 'fredelige' jeg?

  Nei, helt seriøst, dette går for langt, muslimer har brent det Norske flagg og stormet vår ambasade i..husker ikke hvor akkurat nå, så det du nettopp sa kan jeg nesten si rett tilbake.
  Brenner du vårt flagg håper jeg du og alle som synes dette var riktig et langt og jævlig liv, selv om Buddhisten i meg sier at det er galt å ønske ondt på andre.
  J.

  SvarSlett
 27. Ikke fan av bokbrenning, men det er kun en bok. Jeg gir blanke faen i om religiøse ko-ko hoder blir fornærmet når en bruker negative ordelag om tyranniske idelogier som deres tro bygger på.De selv tyr gjerne til vold fordi de har blitt 'fornærmet'. Religiøse snakker ofte om toleranse, men jeg tror neppe de forstår hva ordet innebærer.

  SvarSlett
 28. Klart en kan brenne koranen. Ligger jo videoer ute på youtube der koranen brenner så hvorfor ikke en til?
  Støtter det helt og holdent.
  Er sikker på at de brennes tusenvis av koraner hver dag i verden. Skulle ha tørka rasshullet på en gris med den ark for ark før en brenner den om jeg fikk bestemme:-)

  SvarSlett
 29. Den amerikanske menigheten som vil brenne koranen består av 500 medlemer....wtf skal 500 mennesker skape mer krig og problemer for flere milliarder mennesker? helt teit synes jeg, det her er de "hvite" som prøver å lage problemer for "svarte" Obama.
  Koranen finnes overalt, koranen er Allahs ord og ingen kan forandre på den, modernisere den eller ikke minst utrydde den ved å brenne den lol bare latterlig.

  SvarSlett
 30. Allahs ord sistemann? Allah finnes ikke og hele boka er bare tull og vås. At mange mennesker ikke har IQ til å skjønne dette er trist men de som vil brenne denne boka må få gjøre det!
  Er heller ikke 500 mennesker som skaper krig, er de som reagerer som eventuelt skaper krig og en dag kommer krigen som vil utslette islam for godt:-)
  Etter dette kan de bli fred på jord. Islam er årsaken til ufred i verden og islam bør forbys og fjernes fra siviliserte samfunn en gang for alle!
  Når koranen brennes så får vi se hva slags mennesker vi har med å gjøre, eller dyr kan en vel heller si?

  SvarSlett
 31. Det er klokt å brenne Koranen, fordi det viser at det er tæl i oss. Vi ønsker ikke lenger å bli terrorisert av en islamsk verden. Ved å brenne Koranen sier vi klart i fra på en språk muslimer forstår. De må gjerne bli sinna.

  SvarSlett
 32. som jeg skrev i et annet innlegg; prestene har akkurat like mye rett til aa bruke ytringsfriheten aa markere sin avsky aa brenne denne "boken" som den retten muslimene bruker for aa faa igjennom mosque proejektet sitt paa ground zero. Respekt gaar begge veier!!

  SvarSlett
 33. Jeg har tenkt å brenne koranen, men hvor kan den kjøpes? Ellers har jeg en knallgod ide, lag "brennkoranen" ferdig innpakket i oppteningsark som det er på engangsgriller og selg det på bensinstasjoner ol.

  SvarSlett
 34. du har tenkt å kjøpe også brenne?? veldig fornuftig kar du er da!! idiot!! hvis du har så mye penger at du kan bruke unødvendig så gi til fatiige folk rascal!!

  SvarSlett
 35. dere folk som sitter her og kommenterer og snakker bare piss hele tida! har dere ikke noe liv eller?? stå frem med navn da?? hva skjer med da? har dere ikke baller mellom beina lenger?? eller er dere kvinnfolk?? for noen idioter!! æsj as dere gjør meg kvalm gå skaff dere liv!!

  dere greier ikke å passe på dere selv engang så snakker dere om islam?? hva vet dere om islam? ikke en dritt. når dere har funner noe om det så snakker dere før det så kan dere bare holdekjeften på dere!

  SvarSlett
 36. de siste årene har det vært 299 terror angrep i europa enten store eller små 1 prosent av dem var den en muslim så gjorde men 99,9 prosent var det kristne ekstremister. så hvordan kan dere si at vi vestlie er er rolige?? gå les fakta før dere kommenterer!

  SvarSlett
 37. "stå frem med navn da?? hva skjer med da?"
  Jeg skjønner ikke spørsmålet, mener du at jeg skal stå frem med navn så jeg kan bli et aktualt terror-mål pga jeg er liberal fra fødsel av?
  Jeg kan gjerne si navnet mitt, har ingen problemer med det.
  Jeg ser også at du er anonym så du skal vell ikke si så mye selv.:P

  J.

  SvarSlett
 38. bare jeg som ser ironien i at det er prester som gjør dette? For de som har litt kunnskap om begge bøkene, skjønner jo at man må være halvgal for å tro på dem.

  Selv om muslimer er mest voldelige i dag, ikke tro at kristne ikke var like, når vi var kommet like langt dom den muslimske verdnen.

  SvarSlett
 39. ""Anonym""
  dere folk som sitter her og kommenterer og snakker bare piss hele tida! har dere ikke noe liv eller?? stå frem med navn da?? hva skjer med da? har dere ikke baller mellom beina lenger?? eller er dere kvinnfolk?? for noen idioter!!

  NEED I SAY MORE - AND BY THE WAY; IM A WOMAN -HVA SKJER MED DA? ;-D))))

  SvarSlett
 40. typisk vesten de er rota til alt krig og elendighet.
  ALT ABSLUTT ALT VIL SLÅ TILBAKE TIL DERE I VESTEN!
  LÆR AV HISTORIEN!!! DISSE ER VERRE ENN TALIBAN!! SA REDD USA VIL BRENNE ENDA EN GANG. ALT SLÅR TILBAKE!!ALT!

  SvarSlett
 41. Nå er det sikkert mange som er uenige med meg,men jeg synes ikke en kristen kirke skal gjøre dette.For muslimene er ikke Koranen bare en bok,like lite som Bibelen er bare en bok for oss kristne.Det er noe hellig,og selv om man ikke forstår det,så bør det respekteres.Jeg er klar over at muslimer i islamske land,har drept kristne,brent kors og kristne kirker,men svarer vi igjen med samme mynt så er vi jo ikke noe bedre selv!Og en kristen kirke synes jeg skal foregå med et godt eksempel.Har de helt glemt hva Jesus sa om å elske våre fiender og vende det andre kinnet til? Dessuten mener jeg at det er forskjell på å brenne flagg og å brenne Koranen.Koranen her hellig for dem.Dette bør vi respektere!

  SvarSlett
 42. "stå frem med navn da?? hva skjer med da? har dere ikke baller mellom beina lenger??"

  STÅ FREM SELV DA?
  Problemet med det er vel strengt tatt at du finner nok en milliard mennesker med akuratt samme navn i verden.
  Om vi skal legge ut nav, skal jaggu du legge ut bilde og adresse...

  SvarSlett
 43. gi nå faen og brenn den forbaskede korannen..
  de kan jo brenne bibelen og slippe unna med det...
  flaggene våre brenner de jo..
  hvorfor i svarte helvete skal ikke vi brenne korannen da..
  øye for øye,tann for tann...
  la oss siviliserte mennesker vise disse muslingene at alt de kan,kan vi gjøre bedre..
  hvis de mener de er så forbasket mye bedre enn oss i den vestlige verden...hvorfor i helvete kommer de hit da?
  la oss brenne korannen og vise disse krypa hva vi mener om deres "måte" og eksistere på..
  la oss ikke respektere de som de og ikke respekterer oss...

  SvarSlett
 44. Ghandi sa: An eye for an eye will make the whole world blind.

  Men hva kan man forvente av en liten kristen sekt på landsbygda i USA?

  Skuldertrekk er riktig reaksjon.

  SvarSlett
 45. Brenning av koraner og bibler varmer lite, likeså brenning av dukker av kjente politikere og militære. Guds ord står fast og Jesus budskap om å gå ut og gjør alle folkeslag til mine dissipler. Jesus og Bibelen er en kjærlihetsreligion med forkynnelser og omvendelse med ordets makt, i motsetning til koranen som er hatets religion, som messer om å drepe vantroende og overtakelse av andre land og landområder med vold. Den vestlige verden er bygget opp med demokrati, frihet og med den kristne tro som grunnpilar i samfunnet. Det er på tide å begynne å kjempe for vår tro, vårt land og hele det vestlige folks frie samfunn, før vi gjennomsyres av muslimsk tro, lære og levesett. Hele vår tidsregning bygger på Jesus fra Nazaret, en jødisk gutt født i Betlehem for litt over 2000 år siden. Før og etter Kristus, måtte tidsregningen fortsette hel til Jesus kommer tilbake med sin kjærlighet og frelse til menneskeheten.
  Skrevet av: Solfrid Skailand

  SvarSlett
 46. ´
  `


  Hva i all verden hjelper det å brenne ei bok???
  Vi må brenne selve muslimene!!!
  Først DA tar vi et steg i riktig retning!  ´

  `

  SvarSlett
 47. FAEN SÅ REDDE RÅTNE POTETENE ER . HITLER TOK DERE PÅ 2 DAGER, LOVER DERE MAX EN DAG,OG DERE VIL VÆRE UNDER VÅRE FØTTER. TAKK FOR ALT STØTTEN,UTEN DERE VILLE VI ALDRI SAMLET OSS. SNART ER VI FLERTALL.................YEPP DET ER SANT

  SvarSlett
 48. Muslimer står for 20% av verdensbefolkningen og kun 1% av vitenskapen. Om dere skulle angripe vesten ville det vært som å sett en krig, hvor angriper angriper med pinner og stener, mot maskingevær.

  utdanning er den beste medisinen mot all religion. Når de utviklede landene snart blir rikere, får de sannsynligvis bedre utdanning. Som igjen kan føre til sekulariseringen som skjedde for over hundre år siden i Europa.

  SvarSlett