11. sep. 2010

Burn baby, burn!

1 570 000 000 - 50


I Amerika har 50 ekstremister lyst til å brenne en bok. 1 570 000 000 muslimer føler seg truet. Over hele verden demonstrerer muslimer. Noen demonstrasjoner går hard for seg I Afghanistan ble fire demonstranter og fem politimenn skadet. Noen muslimer reagerer med voldelige trusler. Ropene og "slagordene" er som i alle muslimske demonstrasjoner, motsatt av de argumenterende slagordene i Norge. "død over alle amerikanere"

VG la ut en ironisk artikkel kalt "De forsøker å skape hat med koranbrenningen". Selve hovedbildet i artikkelen viser Muslimer brenne flagg fra USA og en stor dukke av pastoren. Fy faen! Hvorfor i helvete brenner de flagg for å vise avsky mot at de brenner en bok? Demonstrasjonene gikk også hrad ut over bibler og en skole!

Når pastorens stunt ble annonsert, var min første reaksjon å ta avstand fra stuntet. Ettervert som tiden er gått er det ikke lengre kritikken av islam som er det viktigste. Nå er det  beskyttelsen av ytringsfriheten som burde vært hoved fokuset. Islam brenner flagg, dukker og sender dødstrusler øst og vest, vesten knekker under presset og mange verdensledere og average joe's tar avstand fra bokbrenningen. Jeg ser på CNN, de har intervjuer med kristne i Irak som frykter for livet. De ser på trusselen at de kan bli drept som et tegn på at de ikke må brenne Kornene. Jeg ser på faktumet at noen muslimer vil drepe en hvilken som helst kristen, på grunn av 50 ekstremister i sør vest USA, som et sterkt tegn på viktigheten av fredfull protest.

Vi må stå opp for ytringsfriheten! Selv tegnet jeg Muhammed under "Draw a muhammed day" (tegningen). Hadde jeg I dag hatt en Koran i nærheten i dag, så ville brent den til støtte for ytringsfriheten. 

Se for dere bildene når 50 kristne tramper over en hær på millioner av brølende muslimer.


Nå har menigheten bestemt at de ikke skal brenne Koranen. 


vl

16 kommentarer:

 1. Så nettopp på cnn. Noen av chantsene som ble brukt var "skam over terry jones" og "Død over terry jones". De sa også at Uansett om planene hans opphørte eller ikke, ville protestene fortsette.

  Jeg tror at ekstremister skaper splid mellom dem selv og vesten helt selv. De trenger bare en unnskyldning, så de kan blåse den helt ut av proposjoner og skape enda mer hat.

  SvarSlett
 2. Jeg brant Koranen i dag. Skrev Koran på en lapp og brent den i oppvaskkummen.

  SvarSlett
 3. "Hvorfor i helvete brenner de flagg for å vise avsky mot at de brenner en bok?"

  Den boka er mye viktigere for muslimer enn det amerikanske flagget er for amerikanere.

  SvarSlett
 4. Død over Muslimene

  SvarSlett
 5. Brenn alle koraner dere får tak i... La de lage helvete så får VI et grunn til å kaste hver eneste stygge muslim tilbake til ørkenhelvete de kommer ifra....

  SvarSlett
 6. til anonym.bare å begynne å brenne så ser vi hvem som kaster hvem tilbake til ørken helvete.ytringsfriheten er vel ikke å få lov til å gjøre alt eller er det det??litt sunn fornuft er det vel i oss alle sammen.muslimer har jo ikke gudebilder av gud og profeten muahammed (sav) så hvorfor blir det riktig at andre skal tegne det også kalle det for ytringsfrihet????til alle dere som vil brenne koranen vær so god å brenn men da tar dere konsekvensene også.tråkker dere på noen så må dere være klare på å bli tråkket på også.

  SvarSlett
 7. til anonym. Morsomt at du nevner sunn fornuft for jeg kan ikke helt se at det finnes blandt folk som drapstruer andre mennesker pga bokbrenning, tegninger, meninger osv.

  De skylder også hele tiden på at det er ikke mange som er ekstreme i tro/oppførsel, bare noen få. Jeg synes ikke at det virker slik når det kommer opp en sak som provoserer, da er det plutselig 99% som dømmer de nord og ned og helst ser de fjernet fra jordens overflate, ikke mange moderate igjen da. OSV.

  SvarSlett
 8. Fy faen! Dere er så negative og har ikke noe respekt for religionen, det eneste dere vil er å skape hat......

  SvarSlett
 9. Jeg brant koranen selv i går. Lastet den ned som pdf-fil, og brant den på en dvd.

  SvarSlett
 10. Til anonym 18:54

  Hvorfor skulle ellers normale mennesker ville skape hat? Det er fordi muslimer ses på som inntrengere, som en gruppe fremmede som klynger seg sammen og gjør felles lag i alt. De er nykommere som lever i samsvar med sin religion og oppfører seg annerledes enn urbefolkningen, og i mange tilfelle oppstår det gnisninger pga. religiøse og kulturelle forskjell, som f. eks. når innvandrerfamilier nekter småjentene sine å omgås gutter i barnehagen og skolen.

  Dette er jo ikke en god situasjon, det skjønner du vel, anonym? Sånne små forskjeller har enorme konsekvenser som fører til hat.

  Jeg tror at vi er i en religionskrig. Sånt er jo ikke ukjent i historien, og de to siste gangene muslimene ble kastet ut av Europa var ikke så veldig lenge siden, historisk sett - 1529 og 1683. De var utrolig blåøyde, politikerne som ikke foreså konflikten da de lot millioner av muslimer vandre inn i Europa som billig arbeidskraft. Roten til alt ondt, som de sier, er penger, og stor profitt var drivkraften bak den muslimske innvandringen i vesten.

  I USA er det ikke så ille for muslimer. De fleste er utdannede, noen svært høyt, og har lite i felles med med de europeiske muslimene som tar de "laveste" jobbene i samfunnet. (Dette fortrekker de faktisk fordi hjemlandene deres er så virkelig fryktelige.)

  Men europeerne kommer nok til å gjøre opprør når de blir mer innskrenket gå grunn av muslimsk trykk. Ikke enda, men kanskje om 5 år? 10 år? Ikke lenge. Og europeerne kan være svært farlige for minoriteter, det har vel det 20de århundret vist. Europeisk historie er full av drap og krig, den siste endte jo bare 65 år siden og det er jo ikke veldig lenge.

  Men dette er ikke noe vi kan gjøre noe med. Det er en historisk utfoldelse som vi bare kan beskue og gjennomleve. Fremtidens historikere kommer kanskje til å se vår tid som perioden da den post-industrielle revolusjonen og globaliseringen tente religionskrigene igjen, med kristne, jøder, og muslimer som holder atomkniver til hverandres struper. Det eneste som er nytt er at jødene også kan slåss i stedet for bare å være ofre.

  Så det hele er jo verdt å oppleve. "Sit back and enjoy the ride of history! Vroommm...."

  SvarSlett
 11. På flere områder, så tenker jeg at menneskeheten har kommet langt. Men når jeg ser på facistiske muslimer, får jeg en følelse av stagnasjon og primitivitet. Dette er mennesker som mener det holder å lese en bok. koranen. De er ikke så veldig beleste akkurat.

  En dag så nuker vel Israel mekka og noen av verste islamske statene.

  SvarSlett
 12. HVORFOR HAR IKKE MULIMENE VÆRT NOE PROBLEM FØR 9-11??????? SKJØNNER DERE IKKE AT DET ER MEDIA SOM HJERNEVASKER DERE. SLIK BLIR MUSLIMENE HJERNEVASKET AV MEDIA OG IMAMER OSV. HVORFOR SKAL VESTN STADIG FORNÆRME MUSLIMER!? ER DE HELT IDIOTER,DE MÅ JO VÆRE DET,OPPFØRSLEN VISER VESTEN IKKE VISER RESPEKT. ALDRI HAR MUSLIMER BRENT BIBLEN,JA FLAGG HAR DE BRENT. SÅ BRENN DERES FLAGG,IKKE DERES HELLIGE BOK. VESTEN GJØR VERDEN UTRYGG.NÅ BØR VESTEN VÆRE FORSIKTIG SYNS JEG.

  SvarSlett
 13. Respekt for religionen deres? Hvorfor skulle vi ha det? Vi gir faen i Mohamed, akkurat som vi gir faen i Jesus og alt det tullet. Dere er ikke spesielle og den dumme religionen deres har ikke mer krav på respekt enn en kargokult:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cargo_cult

  Så, vi bør være forsiktige? Hvorfor det? Det er millioner av folk i vesten som ikke ville ha det minste imot å brenne de muslimske landene levende, det bør du få med deg. Det er for det meste de industrielle elitene som er innvandrervennlige og forsvarer dere, for det er de som profiterer på den tøylelsesløse muslimske innvandringen.

  Men hvis dere vil ha krig så kan vi nok tilfredsstille dere på måter dere ikke vil like i det hele tatt. Så hold kjeft og stopp å brøle over den jævla Mohammeden deres og den helvetes allahen. Vi gir ikke faen, hører du? Vi kan knuse dere som kakerlakker, helvetes krapyl. Som Bush sa, "Bring it on!"

  SvarSlett
 14. Jeg vet ikke om du tror verden var tryggere før EU, FN, NATO og andre lignende organisasjoner kom på banen?

  Muslimer brant bibler i mengder under protestene. Og et annen ting er at de fleste amerikanere er først amerikanere, så kristne. Muslimer er først muslimer, så sin nasjonalitet. Det finnes millioner mennesker som er motsatt, fra begge "gruppene".

  Grunnen til at det ble mer fokus på muslimer etter 9/11 er ikke bare på grunn av terror. Polariseringen i kristendommen og i islam har økt. Mange flere muslimer går ut på gata og demonstrerer for småting. i 2001 lagde South Park en episode med Muhammed, uten reaksjoner. I 2010 ble de tvunget til å sensurere Muhammed.

  Hatet mot muslimer er for det meste selvpåført. I USA mislikte amerikanerne Ateister mer enn Muslimer, i dag er det sannsynligvis ikke tilfellet.

  Jeg hater ikke muslimer, Jeg støtter ikke det forholdet mange av mine meningsfeller har mot muslimer. Men jeg støtter utelukkende våre rettigheter. Tramper noen på våre rettigheter protesterer jeg, jeg protester og vil aldri gi meg. Uansett hvem det her, du kan gjerne si jeg har lite respekt for muslimer, men jeg lover deg, jeg har like liten respekt for kristne, jøder, scientologer og alt new age bullshit.

  SvarSlett
 15. Helt enig med Anonym (?) som sa: vi kan knuse dere som kakerlaker, helvetes krapyl'!!!
  Naar skal dere endelig skjönne at dere burde forlate Vesten (i dette tilfelle: Norge) fortest mulig, FOR VI VIL IKKE HA DERE HER LENGER!!!!!
  Som en fölge av röd-grönn innvandringspolitikk maa norske politikere bli skjelt ut av innvandrerpakk (politiker) paa TV! Det tenker jeg ikke ville skje i noe annet vestlig land, med unntak av Sverige,da, de har vel vaert like dumme som vi i saa maate.
  Jeg kan bare si: velg FrP ved neste valg, selv om dere ikke liker dem av en elelr annen grunn! Rett og slett fordi de er de eneste som virkelig vil ha slutt paa denne vanvittige innvandringen fra muslimske land, og som vil faa sendt ut dem som skulle vaert sendt ut for lenge siden! Av og til maa en sluke kameler, ja, og det vil vaere aa foretrekke, for ellers kan dere bare si farvel til Norge som et norskt, fritt land!!!!!
  Dette pakket kommer til overta ganske snart hvis vi ikke faar vekk de rödgrönne naa, som, helt riktig, regjerer fordi muslimer stemmer paa dem. At det gaar an aa faa kjört et supert land saa ut i gröfta!

  SvarSlett
 16. Engi med Richard Hode! Dete r allerede en slags religionskrig, fordi vanvittige politikere har dratt inn folk fra en slik primitiv 'kultur' som den muslimske.
  Hvordan kan man vaere saa dum at man ikke saa hvordan dette kom til aa gaa????
  Folk i alle europeiske land er DRITTLEI av muslimer og regjeringene gjör mer enn Norge for aa vise dette pakket at de ikke er velkommen her, bl.a. vedtar parlamentene Burka-forbud (Belgia og Italia, Frankrike fölger etter).
  La oss faa folk til aa regjere dette landet som har Norges og nordmenns beste i sinn, og som sörger for aa faa en total slutt paa muslimsk innvandring hit!!

  SvarSlett