26. sep. 2010

Labour går nå til helvete!

Toryene fester nå! Labour går til venstre og taper (forhåpentligvis) sentrumvelgerne.

Labour har valgt ny leder, en mer venstreorientert leder. Gordon Brown styrte landet til helvete, britene tar til fornuften og velger inn en regjering med fornuftig økonomisk politikk. Istedenfor at Labour tar det til ettertanke, svarer de med å velge Ed Miliband.

Mange Som var tilhengere av broren Davd er redd for at Politikken blir dratt for mye mot venstre, og gjør rett i det. Jan Erik Mustad mener at Ed Miliband ikke har råd til å føre Labour mot venstre. Det som er sikkert er at de ikke styrer mot høyre og stjeler det konservative partiets velgere, som de har gjort så mange ganger før.

Jeg tror at valget av Ed legger opp til fire nye år med en liberalkonservativ regjering. I tillegg til ny liberalkonservativ regjering håper jeg på splittelse internt i partiet. Selv om det kanskje er for mye å håpe, hadde ingenting gjort meg gladere en det.


vg, vl

4 kommentarer:

 1. "liberalkonservativ" høres ut som "hundekatt"..

  SvarSlett
 2. Liberalkonservativ høres ut som god og ansvarlig økonomisk politikk med en liberal socialpolitikk.

  SvarSlett
 3. WOW! Litt aggressiv der? Den internasjonale finanskrisen rammet alle land som ikke var venstreorienterte. Brown gjorde ingen god jobb, men det var fordi han var for langt til Hoeyre, ikke venstre.

  Se paa bevisene:
  Hoeyre-USA gikk nedenom
  Venstre-Norge gikk straalende
  Hoeyre-Sverige gikk nedenom
  Venstre-Kina gikk straalende
  Hoeyre-Frankrike gikk nedenom
  slik kan jeg fortsette

  Hvorfor saa aggresiv? Man mener forskjellige ting i politikken og det gir forskjellige utslag, men aa paastaa at England er "helvete"? Ta deg en oel og slapp litt av

  SvarSlett
 4. Anonym:
  Les deg litt opp du...
  PIGS landene. alle sosialistiske styressett.
  Svergie gikk strålende, de gikk gjennom som et av de beste landene med en eksportbasert økonomi. Norge kom seg mye dårligere gjennom finanskrisen enn f. eks. Norge, selv om Norge ikke er noe Eksportnasjon. Kina har ikke venstre politikk i de økonomiske sonene sine. Siden Kina gikk bort fra siden tradisjonelle venstreorienterte økonomi til mer markedsliberal politikk har Kinas økonomi økt 70 ganger.

  Men det finnes sosialistiske land som har økt i finanskrisen. Så godt som alle afrikanske lands økonomi har økt, og så god som alle afrikanske land har sosialistisk styring. Problemet er bare at ders økonomi har økt i forhold til verdensøkonomien, siden verdensøkonomien har sunket, og ikke på grunn av "genial" økonomisk politikk.

  Jeg mente ikke at England er helvete, jeg mente at Gordon Browns regjering har belånt nasjonen opp til ørene, og skapt store budsjettunderskudd.

  SvarSlett