13. sep. 2010

Tenåringsjenter selger sex!


Hallikvirksomheten har økt, og mange mindreårige prostituerte kan ha entret Oslos gater. Først vil jeg bare si at jeg er sjokka! Jeg trodde at når staten tok ansvar, og gjorde, det staten kaller umoralsk, ulovlig, at vi ville fjerne all prostitusjon. Jeg trodde at når prostitusjon ble ulovlig, sank inntektene til den organiserte kriminaliteten. Slik som skjedde når alkohol ble ulovlig, når narkotika ble ulovlig og når det blir strengere grensekontroll.

Men nå har altså det helt motsatte skjedd, utrolig nok har profittmarginene økt og flere har blitt offer for menneskehandel. Det eneste vi kan gjøre er vell å øke midlene som blir brukt for å forhindre at slikt skjer. Slå ned hardere på alt sexkjøp. Det kan da ikke ha noe ytterlige negative effekter?

Nei, regjeringen skjønner ikke at det skaper større problemer, legaliser alt. Legaliser sexkjøp, legaliser narkotika, legaliser sprit over 60% og fjern alle regler hvor Staten prøver å straffe umoralske handlinger. Det virker faen meg ikke!

Tenk en dag kunne vi fått fullt lovlige bordell. ute av syne, og borte fra gata, inntektene ut av organisert kriminalitet, topp sikkerhet for prostituerte og kunder og best av alt, staten får skatte på det.

---------------------------------------------
Noen sier at vi også må straffe sexsalg. Jeg kan nesten forstå at noen vil forby sexkjøp, men vil du forby sexsalg også, må du faen meg opplyse deg bedre.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sexmarkedet/artikkel.php?artid=10018656 

23 kommentarer:

 1. Hvorfor ikke? Man ser jo at det ikke hjelper med lover, og i Holland virker det som om det går ganske bra uten slike lover.

  SvarSlett
 2. Skjønner at noen menn kjøper sex av tenåringer.
  Disse gubbene er vel så dårlig utrustet at de ikke tør å vise frem sakene sine til voksne kvinner. Tapere kaller vi disse.

  SvarSlett
 3. KAPITALISMEN!!! der har du hovergrunnen...

  i et system der PENGER KOMMER FORAN MENNESKER.. og folk bare godtar det fordi de har mat på bordet..

  SIER ALT..

  Det er systemet og samfunnet og NORMENE... Folk er veldig lett å skylde på prostituerte.. , men hva med ALLE KUNDENE?!?!? Det må jo være endel kunder i NORGE hvis det er marked for det...

  Eneste problemet er kapitalismen.. så lenge den finnes vil det alltid være utnyttelse og mennesket vil alltid komme sist.

  SvarSlett
 4. Hehehehe... Digg i slippe å reise utenlands for å kjøpe ei lita skreppe som sutter og slikker for knapper og glansbilder. Velkommen til Oslo, det nye Sodoma og Gomorra!


  Takk skal du ha, Jens Stoltenberg! :)

  SvarSlett
 5. anonym 17:55

  tror du har misforstått litt. Det var prostitusjon i Soviet, det er prostitusjon Kina og det er prostitusjon i Cuba. Nord Korea er verst og har tilfredsstillings lag, på den måten kan Partimedlemmene få seg noe, når som helst.

  Nord Korea har også en meget høy andel offer for menneskehandel. Om en Nord Koreansk prostituert blir tatt for prostitusjon i China, blir hun sendt til Nord Korea. I Nord Korea blir de sendt til Konsentrasjonsleirer og/eller drept.

  Utnyttelse av mennesker er naturlig med eller uten kapitalisme, og det blir sannsynligvis ikke mindre under fattigdom.

  Communist Paradise, right?

  http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/North-Koreans-In-Prostitution-And-Slavery-After-Crossing-The-Border-Illegally-Into-China/Article/200811215150156

  SvarSlett
 6. Alle som synes sexkjøpsloven er et missfoster av en lov kan melde seg på alle kjøper en hore dagen: http://www.facebook.com/event.php?eid=136806773010504

  SvarSlett
 7. Det værste er at om du spør dem hvorfor de selger sex så er det fordi de trenger nytt kontantkort til mobilen, moteklær eller noe annet tullete.

  Å koble umodne mennesker med et sykt kjøpepress for å passe i gjengen er bare kvalmende. De som kjøper disse tjenestene burde vite hvilke konsekvenser dette kan ha for den umodne sjelen som som ofrer seg på det kapitalistiske alteret.

  SvarSlett
 8. Som det skjedde når alkohol ble ulovlig ??
  Vet du hva som la grunnlaget for mafiaen i usa, nemlig forbudet mot alkoholservering. Det poppa opp ulovlige skjenkesteder over en lav sko, og gangsterne tjente seg søkkrike på nettopp prostitusjon og ulolig alkohol.
  Nei, enten må det bli forbudt å selge også, slik at vi får det ut av syne i det minste, så kan vi jo late som det ikke eksisterer, eller så må det gjøres lovlig og stuernt. Det siste er nok det beste med tanke på jentenes sikkerhet.

  SvarSlett
 9. Problemet med den norske politikken er mye av Politiets skyld. Selv kjenner jeg miljøet meget godt og vet hvor det stikker. STOP-gruppa ledes av en gjeng hvor halvparten selv "knuller horer" som de kaller det. De er med for karrierens skyld og da må de ta noen "bakmenn". Problemet er bare at de virklige bakmennene er albanere, litauere og andre grupper som også er involvert i alvorligere kriminalitet. De tyster på noen kilo amfetamin, noen konkurrenter innen nark eler lignende og vips; de får være i fred. Om det ligger en 17-åring med sprengt fisering og blåklokke i kjølevannet overser de glatt. De har sett verre ting i samfunnet.

  Så en annen sak. Horekunder finnes i alle grupper. Selv så leverte jeg mange ganger i Parkveien hos regjeringsmedlemmer. Selv mannen helt på toppen kjøper sex, riktig nok av gutter i sin tid, men allikevel så kjøpte han. Men nå er han for at det må bli slutt på det og har vedtatt den sinnsvake loven som de ikke klarer å følge selv. Vi har jo sett hvor flinke de er gaver, fortolling og ferie i sykeperioder. Jeg tror hvis man skulle summert horekunder etter yrke så ville stortingsrepresentant vært på toppen.

  SvarSlett
 10. Anonym 19:18
  Du er helt på jordet, du bør ha litt basiskunnskaper når du kommenterer. Og hvorfor er du andre person som mener kapitalisme er grunnen til prostitusjon? Begge dere er helt på jordet. Prostitusjonen kom lenge før kapitalismen. og prostitusjon er og var stort innen kommunismen.

  Om noe hjelper kapitalismen kvinner ut av prostitusjon. Rikere land betyr rikere fattige.


  Geir:
  Det var en spøk. Når du gjør noe ulovlig blir profittmarginene skyhøye, og volden rundt aktivitetene øker drastisk. Vi så det i forbudstiden og vi ser det nå når narkotika er ulovlig.

  SvarSlett
 11. til anonym 19:51:
  Enkel tilbud og etterspørsel teori. Så lenge det er etterspørsel vil det være tilbud. Du kan ikke stanse etterspørselen, du kan ikke stanse tilbudet. Det du kan er å gjøre det et lukrativt marked for kriminelle, og det greier staten med glans.

  Og ja sexkjøpere finnes i alle fasonger. Om de er stortingsrepresentanter eller lever på sosialen har ikke noe å si. Det beste hadde vært om prostitusjon ble et yrke godkjent av samfunnet, "Norske Prostituerte's landsforbund" anyone? Det ville økt sikkerheten og rettighetene til tilbyderne.

  SvarSlett
 12. Du får ikke sex av noen uten å måtte betale for det på en eller anna måte. Så hva er feil med å bruke valuta? Er ikke horekunde selv, men det er KUN av økonomiske grunner.

  Denne f.eks.: "Skjønner at noen menn kjøper sex av tenåringer. Disse gubbene er vel så dårlig utrustet at de ikke tør å vise frem sakene sine til voksne kvinner. Tapere kaller vi disse."

  Helt på jordet, når du betaler for sex betyr ikke hva du har slags 'utrustning', det er en prosess der du kjøper en tjeneste. I situasjoner utenfor sexhandel er det heller ingen som er mer kresne til utstyr, tilleggsutstyr og kondisjon en tenåringene. Vi kan godt kalle disse kundene tapere, men jeg ville heller vært en taper og millionær en den jeg er idag, blakk å sexløs...

  SvarSlett
 13. Denne enveis sexloven er det mest idiotiske regjeringen har kommet med noen gang. Jeg tror også at politiet som er involvert i dette tildels er korrupt og har ingen interesse av å ta bakmennene. Flere i politiet har sikkert en god inntekt som blir betalt enten av hallikene eller av jentene selv. Og hvis politikerne bruker disse unge jentene eller guttene, som en skriver her, dekker de vel politifolkene. Penger, politikk, kriminalitet, og prostitusjon har gått hand i hand i alle tider, hvorfor skulle det være annerledes i Norge.

  SvarSlett
 14. Jeg er ikke enig i alt du sier her, men det om sex har du helt rett i. De som selger sex gjør det fordi de må, og hvis de må selge sex så slutter de ikke bare fordi det kommer en lov, de fortsetter fordi de ikke har noe valg. Eneste måten å stoppe prostitusjon er å gi en mulighet til å skaffe seg en inntekt på en annen måte, inntil det vil man bare gjøre vondt-verre for dem som selger sex
  øå

  SvarSlett
 15. Tenk å skylde på kapitalismen.Akkurat som kapitalismen bare finnes i enkelte regjeringsformer,-særlig da blant borgerlige som Høyre- og FRP folk. Jommen sa jeg "smør!" Nei,-kapitalisme og pengegriskhet finnes overalt i alle lag. Blant Høyre velgere,venstre radikale,kommunister, i alle lag enten det er i Nord Korea eller Nord Odal kommune. Det er greit å være kommunist helt til man begynner å tjene penger. Eller kjenner du/dere noen RØDE som deler inntekt og formue med resten av innbyggerne? Drillo? Nope. Kristin Halvorsen? Nope! Erling Folkvord? Neppe. Så kom ikke å snakk til meg som om KAPITALISMEN kun er et faktum som regjerer hos de som stemmer blått!

  SvarSlett
 16. TEAR::: kommunisme betyr ikke at PENGER Ikke eksisterer og profitt ikke er en del av det.

  SvarSlett
 17. Hvor finner jeg disse småjentene? Pappa vil ha lammekjøtt.

  SvarSlett
 18. anonym 18:06:

  Historikere mener det første grunnlaget for kapitalismen var i en krise på 1400 tallet. Prostitusjon kom flere tusen år før dette. Uansett hvor kapitalistisk kommunismen er, var det likevel prostitusjon lenge før kapitalismen kom.

  SvarSlett
 19. Hvorfor går nesten alle ut ifra at disse horene ikke har noen fri vilje, eller er helt ute av stand til å ta vare på seg selv?

  Hvorfor ikke heller spørre dem om hva de ønsker seg, og så legge til rette for det? Da ville vi garantert fått lover som horene selv ville føle seg komfortabel med.

  Men nei, våre folkevalgte har neppe spurt en eneste hore hva hun kunne tenke seg, og heller latt en gjeng med fisefine feminister bestemme på deres vegne. De som på alle måter distanserer seg fra horene er de som lager reglene for hvordan horene skal drive sin butikk. Det er jo galskap satt i system!

  SvarSlett
 20. Nei til overformynderi:
  Fordi det er snakk om kvinner som er kommet gjennom menneskehandel. Det kan selvfølgelig finnes noen kvinner som gjør det av fri vilje også, men de er for det meste utnyttet av hallikene. Leste på wikipedia at menneskehandel er raskt voksende, og kan ta over narkotika som største inntektskilde for organisert kriminalitet.

  SvarSlett
 21. Vi kan ikke sette prisplapp på menneskeverd. Norge er et av de få landene som faktisk har råd til å hjelpe dem. Dersom vi skal kalle oss et sivilisert samfunn må vi hjelpe disse jentene og viser resten av verden hvordan det gjøres.
  http://fhjpeder43.wordpress.com/2010/09/14/menneskeverdets-prislapp/

  SvarSlett
 22. "Anonym sa...

  KAPITALISMEN!!! der har du hovergrunnen..."
  Nå har jo for eksempel ikke Cuba vært utpreget kapitalistisk, men å få kjøpt seg sex har aldri vært noe problem der.

  SvarSlett